.

.

Disc de tăiere cu Diamant Lapidar Disc de Ferăstrău Lama de Diamant Disc de Tăiere Lamă Folosit pentru Tăierea Jad,pietre semipretioase,Agate,Cristale,pietre pretioase,Bijuterii(150200.5 mm)

Disc de tăiere cu Diamant Lapidar Disc de Ferăstrău Lama de Diamant Disc de Tăiere Lamă Folosit pentru Tăierea Jad,pietre semipretioase,Agate,Cristale,pietre

Evaluări de compresori:

RON 155.00
Din mărfuri
En el almacén

➣➣➣【Se APLICĂ】- Acest lapidar văzut este folosit pentru tăierea materiale non-metalice, cum ar fi jad, pietre semipretioase, agate, cristale, pietre pretioase, bijuterii, bijuterii, artizanat, prelucrare și alte industrii. ➣➣➣【MATERIAL EXCELENT】- a văzut disc este realizat din diamant duritate mare.Foarte subțire și precis,potrivit pentru exacte proces. ➣➣➣【ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ】- discul este stabil și are o mare performanță în timp ce utilizați. ➣➣➣【CARACTERISTICE】- Delicat și practice, duritate mare, ferm și puternic. ➣➣➣【ÎNCREDERE GARANȚIE】- Orice probleme de calitate, am promisiunea de 100% de returnare neconditionata serviciu, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!.Folosit pentru taiere de materiale non-metalice, cum ar fi jad, pietre semipretioase, agate, cristale, pietre pretioase, bijuterii, bijuterii, artizanat, prelucrare și alte industrii.Ferăstrăul cu disc este realizat din diamant duritate mare.Foarte subțire și precis,potrivit pentru exacte proces.Discul este stabil și are o mare performanță în timp ce utilizați.Delicat și practice, duritate mare, ferm și puternic.

Este mai mare decât informațiile

Materiale De:
Diamant
Dimensiune(Opțional):
Diametru:
150mm/5.91 în 300mm/11.81 în
Diametru Interior:
20mm/0.79 în 32mm/1.26 în
Grosime:
0,5 mm/0.02 într-1.2 mm/0,05 în
Tip:
Drept Dinte Bucata
Lista De Pachete:
1*Disc De Tăiere :

Produse din categorie