.

.

FENKOO Electrice de uz Casnic de Tuns Display LCD Mut Masina de tuns pentru Barbati, Copii, Copil,Tuns-2020 (Culoare : Rosu)

FENKOO Electrice de uz Casnic de Tuns Display LCD Mut Masina de tuns pentru Barbati, Copii, Copil,Tuns-2020 (Culoare : Rosu)

Evaluări de compresori:

RON 77.82
Din mărfuri
En el almacén

1.Electrice de Tuns Potrivit pentru Copii Copil. 2.Calitatea lama ceramica si titan cu marginea ascuțită încă în condiții de siguranță pentru a utiliza. 3.Cinci fine-tuning niveluri : dinte pitch poate fi reglabil între 2.0-1.7-1.4-1.2-0.8 mm. 4.De lucru fără fir pentru libera circulație în timpul utilizării. 5.Tuns Echipat cu 4 limita piepteni pentru 3mm/6mm/9mm/12mm coafuri. 3.7 V motor puternic adoptate pentru performanță stabilă, lucru mai puțin zgomot.Calitatea lama ceramica si titan cu marginea ascuțită încă în condiții de siguranță pentru a utiliza.Cinci fine-tuning niveluri : dinte pitch poate fi reglabil între 2.0-1.7-1.4-1.2-0.8 mm.Echipat cu 4 limita piepteni pentru 3mm/6mm/9mm/12mm coafuri.Simplu de utilizat, trebuie doar să apăsați butonul pentru a porni.LCD display digital vă arată în timp real capacitatea bateriei.Convenabil de încărcare USB design, ușor de a lua puterea de la banca de putere, incarcator, USB, etc.De lucru fără fir pentru libera circulație în timpul utilizării.Potrivit atât pentru adulți și copii de a utiliza.

Este mai mare decât informațiile

Tip De Element:
Electric Mașină De Tuns Parul
Tensiune nominală:
100-240V
Putere:
12W
Timp De Încărcare:
Aproximativ 2 ore
Timpul De Lucru:
Aproximativ 3 ore
Materialul Lama:
Titan Cu Lama Ceramica
Cerere:
Frizerie, utilizarea acasă
Culoare:
Roșu, Aur
Notă:
Vă rugăm să permiteți-1-3 cm (0.4-1.18) diferența din cauza manuală de măsurare și de variație de culoare pentru diferite setarea de afișare. :
Pachetul Include:
1 x tuns :
4 x Limita piepteni :
1 x perie de Curățare :
1 x Usb Cablu de Încărcare :
1 x Manual de Utilizare :

Produse din categorie