.

.

Program zilnic de Buzunar Graficul, Programul de Clasă cu 26 de Carduri, 13+1 Buzunare. 13 Colorate + 13 Gol Față-Verso Carduri Reutilizabile, Ușor Peste Ușa De Montare Incluse. (13 x 36)

Program zilnic de Buzunar Graficul, Programul de Clasă cu 26 de Carduri, 13+1 Buzunare. 13 Colorate + 13 Gol Față-Verso Carduri Reutilizabile,

Evaluări de compresori:

RON 25.98
Din mărfuri
En el almacén

Design inteligent : 13+1 Buzunare, 13 X-buzunare mari pentru Program regulat Cărți, 1 jos instrument de buzunar pentru carduri nu sunt în uz și papetărie ca markere, foarfece etc. Economisi spațiu pe desktop și de a fi organizat.13" x 36".Deluxe 26 Programarea Carduri : 13 încântătoare față-verso pot cărți, plus 13 carduri blank.Fabricate din primă carte de bord cu care se șterg film,ușor ștergeți și reutilizabile.Satisface toate gratuit-va programarea nevoilor și eco-friendly.Monturi Gata : Vine cu 2 elegant "peste-ușă" umerase, cârlig umeraș pentru a diagramă garnituri apoi pune-l deasupra ușii.GATA!!!.Îmbunătățită de Buzunar : Full-size buzunar film, asigura stabil plasarea de subiectul carti.Pre-tăiate carduri sunt gata de utilizare.Ideal Pentru : Clasă și acasă, folosind, de planificare și de a ține ordine, consolida simțul timpului de copii și preșcolari.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie