.

.

2 bucăți aparat de Fotografiat Suport de Montare pe Perete, Mici Universal de Securitate aparat de Fotografiat Montare Suport se potrivește PTZ, HCM-1, AVIPAS, HuddleCam, Selectați Alte Camere de Supraveghere sau Difuzor (Negru)

2 bucăți aparat de Fotografiat Suport de Montare pe Perete, Mici Universal de Securitate aparat de Fotografiat Montare Suport se

Evaluări de compresori:

RON 83.98
Din mărfuri
En el almacén

【UȘOR DE instalat】Monteaza direct la gips carton sau zidarie cu cele furnizate de ancore de perete sau de a o 2-bandă caseta de perete.Reglați poziția camerei cu alunecare slot pe jos, fixați-l cu șurubul. 【COMPATIBILITATE LARGĂ】Compatibil cu bază mică Huddle Cam HD camere, PTZOptics camere, HCM-1, AVIPAS, cele mai mici pe baza SONY, Panasonic, Cisco, Vaddio camere cu un 1/4 - 20 gaura de prindere. 【ASPECTUL】strat de pulbere Neagră vopsea oferă un atractiv, dur și finisaj de durată. 【】 Dimensiune de Montare pe Perete pentru camere de 8.3"(L) x 5.7"(W) x 4.3"(H) și 1/4-20 gaura de prindere. 【PACHETUL INCLUS】2 x suport de montare pe perete, 8 x perete șuruburi.Culoare : Negru.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie