.

.

Podea lemn de esenta tare Mat/Cea mai Groasă Scaun Mat-31 X 31 inch Rotund Scaun Perna, Perna Scaun de Birou (80x80x0.15cm) (Gri)

Podea lemn de esenta tare Mat/Cea mai Groasă Scaun Mat-31 X 31 inch Rotund Scaun Perna, Perna Scaun de Birou (80x80x0.15cm) (Gri)

Evaluări de compresori:

RON 53.98
Din mărfuri
En el almacén

Multifuncțional Utilizare : Lemn Etaj protector,Calculator/Birou Mat.Adecvat pentru pardoseli dure, inclusiv vinil, piatră, țiglă, woodlaminate și beton.Acest scaun mat este proiectat ergonomic pentru a oferi un plus ușurința de mișcare, este foarte flexibil, ceea ce a dovedit a reduce oboseala picior de a lua tulpina de pe picioarele tale.Non-alunecare, te rog, pune-mat partea de sus.Nu există nici o diferență între neted mat și podea.Frecare redusă va oferi suficient de prindere, astfel încât perna de scaun nu va aluneca.PROTECȚIE ETAJ : Ajuta pentru a proteja podeaua de zgârieturi și daune cauzate de scaun de birou role și de a proteja podeaua.E făcut să fie convenabil pentru persoanele care în mod constant se deplasa în scaun de birou.Aceste perne scaun sunt durabile și ușor de curățat, realizate din materiale ecologice, puternice și durabile, dar foarte moale, pentru a preveni cracare sau de rupere.Este, de asemenea, foarte ușor de curățat.Descriere produs Dimensiune : 31"X31" perna scaun de Birou : birou, scaun perna reduce frecarea între podele dure.Ideal pentru lemn de esență tare, gresie, faianta, laminate, linoleum și beton.caracteristică : 1. Frecare redusă și materiale netede permite alunecare și anti-derapare funcții.Datorită suprafață mată, scaunul nu este ușor să se mute. 2. A făcut de-a lungul vieții polipropilenă, care protejează podeaua și previne uzura cauzată de roți (jante) și alte mărci de zi cu zi scaune de birou. 3. Mat material este durabil si foarte usor de curatat. 4. Atunci când este complet împins în scaun, extinse forma buzelor poate proteja podeaua de sub masă. 5. Conceput pentru podele dure (inclusiv lemn, laminat, gresie, faianta, piatra, vinil).Sfaturi : 2. A se păstra departe de foc sau temperatură ridicată.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie