.

.

Adam Patiserie, Pungi de Conducte Set de 100 de Unică folosință Tort de Decorare Genti - Îngroșat Cireasa Pungă de Conducte Tort de Decorare Cupcake Saci - de Copt Cookie Bomboane Consumabile Kit (10 Inch)

Adam Patiserie, Pungi de Conducte Set de 100 de Unică folosință Tort de Decorare Genti - Îngroșat Cireasa Pungă de Conducte Tort

Evaluări de compresori:

RON 164.40
Din mărfuri
En el almacén

✅ MODERNIZATE ÎNGROȘAT MATERIAL : Puternic și robust material face mai puternic pentru a rezista presiunii.Utilizat pentru decorarea prăjituri și fără pată, după ce ați terminat de decorare prăjituri, perfect pentru decorarea torturi de nunta, torturi, prajiturele, ciocolata calda, deserturi de vacanță. ✅ SUPLIMENTAR CURAT ȘI CONVENABIL : face curat, alimente grad plastic, trebuie doar să utilizați apoi arunca, face curățare rapidă și ușoară. ✅ ANTI-ALUNECARE TEXTURA : suprafata Texturata face mai bine să-prindere și să fie frumos să se ocupe.Ușor de utilizat, de unică folosință, saci de decorare sunt un versatil decorarea instrument pentru uz profesional și de acasă brutari deopotrivă. ✅ FUNCȚIONEAZĂ CU ORICE SFATURI : se Potrivi cu orice standard de conducte sfaturi, pur și simplu tăiați sfârșitul sac de patiserie pentru a se potrivi sfaturi de decorare și cuple, puteți utiliza, de asemenea, fără sfat sau cuplaj. ✅ 100 PACK ȘI 10 INCH CAPACITATE : Ideal pentru locuri de muncă mai mari.Ține destul de degivrare pentru un întreg proiect de decorare!Dimensiune buna pentru a reduce murdar rezerve.Ideal pentru a face prăjituri, biscuiți, prăjituri, ciocolată, plăcintă, etc. Dimensiune : 10 Inch.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie