.

.

SUZIYO Camera de Copii, Copii Digitale Selfie Camera Video 1080P Dual Lens 2.4 Inch HD, Ziua de Crăciun Electronice Cadouri Jucarii pentru Varsta de 3-9 Ani, Copii mici, Fete și Băieți (cu 32G TF Card,Roz)

SUZIYO Camera de Copii, Copii Digitale Selfie Camera Video 1080P Dual Lens 2.4 Inch HD, Ziua de Crăciun Electronice Cadouri Jucarii

Evaluări de compresori:

RON 99.98
Din mărfuri
En el almacén

【Mare Soluție】Camera de Copii cu 2.4 inch ecran HD și 24 de milioane de pixeli HD Dual lens, atât față și spate & 1920x1080 P video - cel mai bun copii vedio aparat de fotografiat și camera de jucărie pentru fericirea copiilor. 【Multi-funcții】3 moduri, 5 filtre, 15 Rame foto selecții, vino cu autofocus de fotografiere, self-timer și filmare time-lapse, oprire automată funcție poate fi selectată în 2 secunde, 5 secunde,fotografiile pot fi mărite de 1-4 ori, cu posibilitate de extindere a capacității de stocare de până la 32 GB( pachetul maxim 32 GB Micro SD card) - Bulit în 4 jocuri,Acest lucru nu numai un aparat de fotografiat de jucărie, ci un adevărat aparat de fotografiat pentru a trezi creativitatea copilului și hobby. 【Materiale sigure】copii Acest aparat de fotografiat digital adoptă ecologice non-toxice silicon si Plastic ABS rezistent la socuri materiale.Ro HS și CE certificate pentru a asigura în condiții de siguranță și de încredere de calitate. 【Accesorii utile】Built-in 600m AH baterie de litiu de încărcare timp de 1-2 ore, 15 zile+ timp de așteptare .Pachetul Inclus : 1*Camera de Copii, 1*Cablu USB 1*Card Micro SD 32 GB, 1*Șnur, 1*Manual de Utilizare, 1*cârpă de Curățare,1*Sac impermeabil. 【Mai bune Cadouri & Portable】Un partener bun pentru copii pentru viața de zi cu zi sau de călătorie de vacanță. 0.2 lb greutăți, cele mai potrivite pentru copilul mic mâini pentru a transporta în jurul valorii de sau Agățat la gât, foarte bună alegere pentru aniversari, festivaluri, Craciun sau orice alte ocazii speciale.Nume produs : Copii de Fotografiat Digital.Culoare : Roz/Alb.Model : SZY008. Interfata USB : Micro USB.Dimensiune ecran : 2.4 inch.Rezoluție Video : 1080 P / 720 P.Calitatea imaginii : 12 MP/ 8 MP/ 5 MP/ 3 MP/2 MP/1.3 MP.Timp de utilizare : 1-2 H.Capacitate baterie : 600m AH.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie