.

.

TDS Metru, Calitatea Apei Tester Filtru Pen, Precizie de Testare a Calității Apei pentru Apă Potabilă Test de Puritate, Piscine, Acvarii, Etc.

TDS Metru, Calitatea Apei Tester Filtru Pen, Precizie de Testare a Calității Apei pentru Apă Potabilă Test de Puritate, Piscine,

Evaluări de compresori:

RON 154.80
Din mărfuri
En el almacén

✅Extrem de eficientă și precisă datorită microprocesor avansat tehnologia,TDS metru unul de măsurare pot fi finalizate în termen de 5 secunde. ✅TDS metru Built-in Termometru Digital, ppm metru, Display Mare și Ușor de citit, Ecran LCD. ✅Viata lunga a bateriei ciclu : TDS Metru folosit cu 2 buc baterii de 1,5 V, se poate folosi mai mult de 3 ani, acesta va fi de putere-off automat după opri utilizarea în 5 minute pentru a salva bateria. ✅Cerere : utilizate pe scară Largă în piscine, fântâni de băut, acvarii, hidroponice, TDS de testare, de testare a calității apei, ppm tester, solubilitatea testare și mai mult. ✅Mare precizie : +/- 2% Citire Precizie de Testare, de aliaj de titan sonda are de înaltă precizie de testare, care poate evita interferența câmpului magnetic în apă.Importate de Înaltă Calitate Clip, TDS metru de garanție de 3 ani.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie