.

.

Scaun Ergonomic Calculator cu Suport pentru picioare, de Dimensiuni Mari din Piele PU de Înaltă Back Office Curse Scaune, Lărgi Îngroșa Scaun si Suport pentru picioare Retractabil și Suport Lombar Scaun pentru jocuri Video 170 Rabatabile (Green2)

Scaun Ergonomic Calculator cu Suport pentru picioare, de Dimensiuni Mari din Piele PU de Înaltă Back Office Curse Scaune, Lărgi Îngroșa

Evaluări de compresori:

RON 93.98
Din mărfuri
En el almacén

【DUBLĂ CONFORT】 : design Ergonomic cu acces gratuit la USB masaj electric, tetiera perna mai mare și mai gros cotiere cu forma ergonomica, cu dimensiuni mai mari pernă scaun, suport pentru picioare reglabil. 【ÎNALTĂ SECURITATE】 : Robust, durabil cadru oferi un sentiment de siguranță pentru a preveni durerea pentru o lungă perioadă de timp stând.Explozie-dovada de gaze de primăvară de standardele internaționale, grele scaun de bază cu rolele face un superb structură stabilă.(Capacitate maximă : 300 LB). 【MULTIFUNCȚIONAL】 : Înălțime Scaun si Balansoar Funcția Reglabila ,Rotire 360 grade.Blocabil poziții de înclinare ușor de instalat. 【De MATERIAL de BUNĂ CALITATE】 : de Înaltă Calitate din piele PU și mai gros spong de pe față și verso, de înaltă rezistență și permeabilitate umplutură se simte minunat,ușor de curățat. 【GARANȚIE】30 de zile de returnare si bani înapoi de garantare. 12 luni gratuit de garanție de înlocuire.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie