.

.

Smart Pătrate Plimbare în Parc 18 x 18 Rezidential Covor Moale Gresie, Coji de fructe și Stick-ul, Ușor de Instalare DIY, fără Sudură Aspectul, Realizate în statele UNITE ale americii (10 Gresie - 22.5 Mp, 760 Piatră prețioasă)

Smart Pătrate Plimbare în Parc 18 x 18 Rezidential Covor Moale Gresie, Coji de fructe și Stick-ul, Ușor de Instalare DIY, fără Sudură

Evaluări de compresori:

RON 141.94
Din mărfuri
En el almacén

✅ De CALITATE PREMIUM : SMART PĂTRATE 18" x 18" de pluș tăiat rezidențiale covor moale placi sunt realizate din 100% Pure Color Soluție Vopsit BCF Poliester.Fiecare Smart faianta Pătrat este construit cu propriile noastre Pure Color fibra de sistem care nu este doar durabil, dar, de asemenea, PETE, INALBITOR si rezistent la DECOLORARE.FĂCUT ÎN STATELE UNITE ALE AMERICII. ✅ ULTRA CONFORTABIL : Fiecare Pătrat țiglă vine cu un 6 LB Înaltă Densitate Atașat Poliuretan Memorie Pernă.NU SUPLIMENTARE PAD este necesar, ca atașat de Memorie Spuma ofera un confort de neegalat în picioare. ✅ Fără SUDURĂ ASPECT : Noi folosim tehnologia de proprietate pentru a reduce placi și nu atingeți fața de fibre, lăsând-o practic fără sudură aspect care arata ca perete LA PERETE COVOR.Perfect pentru dormitoare, camere de familie și subsoluri. ✅ UȘOR DE instalat : Aceasta este singura rezidențiale suprafață moale Do It Yourself (DIY) pe piață a produsului.Pur și simplu prep, coaja, locul și apăsați Inteligent Pătrate pentru a transforma orice cameră de azi. ✅ SIMPLĂ ÎNLOCUIRE : Capacitatea de a înlocui deteriorate sau uzate gresie numai, fără a înlocui întreaga cameră.Dimensiune : 10 Gresie - 22.5 Sq Ft | Culoare : 760 Piatră Prețioasă.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie