.

.

Din Oțel inoxidabil Praf de Zahăr Shaker cu Capac, Cafea, Cacao Plasă Fină Agitator de Putere Poate pentru Zahăr Pudră, Cacao, Piper Făină Cappuccino, Latte, Ciocolata Agitator (2 bucăți)

Din Oțel inoxidabil Praf de Zahăr Shaker cu Capac, Cafea, Cacao Plasă Fină Agitator de Putere Poate pentru Zahăr Pudră, Cacao, Piper

Evaluări de compresori:

RON 15.98
Din mărfuri
En el almacén

Material : Ciocolata Nostru Shaker este fabricat din produse alimentare de înaltă calitate din oțel inoxidabil cu ochiuri fine.Durabil, nu rugini și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.Design deosebit : ciocolata Nostru agitator vine cu un capac de plastic.Praf-dovada acoperă blocuri de umiditate în aer, să păstreze restul de praf uscat și proaspăt.Ușor de curățat : zahăr pudră shaker este foarte ușor de curățat.Se spală doar cu apă.Ciocolata Agitator Dimensiune : Aprox 8.2 cm x 6.6 cm/3.22 inch x 2.59 inch.Bun ajutor pentru bucătărie de gătit, este un accesoriu necesar pentru bucatarie.Aplicație : Ideal pentru agitare zahăr pudră pe prăjituri, ciocolată pe cafea, făină, atunci când copt, sare, zahar pudra, Cacao, faina, piper sau alte condimente, condimente.A spori aroma de cafea, înghețată, clătite și clătite.Convenabil de a folosi.Caracteristici : 1. Doar se presara uniform pudra de cacao sau scortisoara pudra pentru a spori aroma. 2. Din Oțel Inoxidabil De Ciocolata Agitator Cacao Faina Praf De Sare Zahăr Pudră Cafea Cappuccino Ciur Capac Instrumente De Gătit. 3 .Design deosebit : ciocolata Nostru agitator vine cu un capac de plastic.Praf-dovada acoperă blocuri de umiditate în aer, să păstreze restul de praf uscat și proaspăt. 4. Poate fi folosit în bucătărie la domiciliu, sau în restaurante, baruri, grătar, boxe, etc. 5. Dacă îți place să faci DIY desert sau o băutură, nu ezitați să-l cumpere.E va fi de mare ajutor.Descriere : Material : otel Inoxidabil Culoare : Argintiu Diametru de Pulbere Agitator : aproximativ 8,2 cm x 6.6 cm/3.22 inch x 2.59 inch Pachetul include : 2 x Ciocolata Agitator.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie