.

.

TPPICK Geană Bigudiu Kit Metal Bigudiuri Genelor cu Mascara cu Aplicator pentru Gene Separator Pieptene & 6 Înlocuire Refill Tampoane (Rose Gold)

TPPICK Geană Bigudiu Kit Metal Bigudiuri Genelor cu Mascara cu Aplicator pentru Gene Separator Pieptene & 6 Înlocuire Refill Tampoane

Evaluări de compresori:

RON 13.76
Din mărfuri
En el almacén

【MAI bun 3 ÎN 1 GEANĂ BIGUDIU KIT】 - Geană bigudiu du-te pentru ondularea genelor, ondulatorul de gene pieptene de a crea un frumos separa genele, plus geană bigudiu tampoane de înlocuire. 【BUN PENTRU TOATE TIPURI de OCHI】 - Am angajat să ofere cele geană bigudiu pentru femeile de pretutindeni, ochiul nostru genele bigudiuri & separator de pieptene se potrivi toate formele de ochi și dimensiuni, care înseamnă a lua o mai bună genelor la doar câteva secunde pentru a atinge, și durează toată ziua de lungă. 【GENELOR PRO CURLER】 - Această precizie-format din oțel inoxidabil genelor bigudiu va oferi voluminously buclat gene de fiecare dată.Dacă este posibil, încălzit geană bigudiu de păr pentru 10-20 de ani va fi mai bine pentru a utiliza. 【AVANTAJE/FREEBIES】-Nostru geană bigudiu veni cu pieptene și ondulatorul de gene rezerve, modernizate pliere ochi și bate joc de pieptene avea dinți perfecți camera alunecă uniform poate prin lovituri de bici, pentru a crea un frumos separa genele cu nr de tragere și rupt gene. 【2 CULORI DISPONIBILE PENTRU OCHI BIGUDIU】 - Elegant rose de aur genelor bigudiu sau negru clasic geană bigudiu sunt chiar aici, nu ezitați să le ia acasă. 1. Ambalate în cutie de cadou. 2. 1 X geană bigudiu. 3. 1 X pieptene de gene. 4. 6 X refill tampoane cu cutie de depozitare. 1. Cald bigudiu cu un uscător de păr pentru 10-20 de secunde pentru asomare genele curbate. 2. Se răsuci ca de obicei. 3. Gata pentru gene grund și rimel. 4. Așteptați să se usuce rimelul. 5. Utilizați pieptene de gene pentru a realiza frumoasa separa genele.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie